fuitsmystyle

zup dudes! Jag heter då Mikaela och bor på Gotland. jag är en livlig och busig tjej som kommer skriva om allt som kommer mig i tankarna! puss!

Klassrummet

Publicerad 2012-12-18 10:03:03 i Allmänt

Bloggar ifrån klassrummet nu, har ArbetsMiljöKunskap fett jävla tråkigt... :( hinner inte skriva så mycket så detta blev jävligt kort inlägg XD aja skrive senare puss!

Trött

Publicerad 2012-12-17 21:46:56 i Allmänt

Fan va trött jag e.. Helt otroligt att jag är trött efter en sån här seg och tråkig dag -.- har sett tv, tvättat och pratat med mamma.. Kul liv va? Nej -.- Fyfan Asså, men här iaf rena kläder nu och har haft en Chill dag :p Hahahah btw jag älskar smileysar ;) åh älskar att prata med baby han gör min dag :D han kommer hem till mig imorgon fett myyyys! Haha syrrans familj och älskling ska ju fira jul hemma vid oss och det kommer bli så jävla packat med folk överallt -.- och jag har självklart störst rum... Men så jag och Adam kommer ta fias rum och Fia, Kim och Filip kommer sova i mitt rum sen Linda och Anton i vardagsrummet och mamma och pappa i deras rum.. Fan va jag hatar högtider O.o aja ska sova snart... Puss!

Snopp

Publicerad 2012-12-17 15:00:46 i Allmänt

Ja idag är jag ledig, fett skönt! :D så sitter och ser akward helt forever Alone i huset :p men idag så har jag gjort mig i ordning jag är fan ganska snygg idag :) men sen så åkte mamma och pappa till stan för att kolla julklappar så jag fick inte följa med :( men jag får väl se om jag hittar nån att träffa sen senare :) puss!

Tandläkaren

Publicerad 2012-12-13 12:56:19 i Allmänt

Ja denna dag sög ju. Först lucia i säves aula kl 8 så satt med Emil där sen gick jag och Myggan (Anton) och han polare hela jävla vägen till skolan (4) km -.- så jag kunde ha 1 jävla lektion och så en film jag redan sett.. Så nu sitter jag och väntar på att få komma in till tandläkaren, ska ju förbereda typ för ska borra 2 hål :$ godisgrisen här ;) men älskling kommer ju ikväll vilket är jääätte mysigt ^^, så längtar till dess som fan :) ska mysa sönder honom :D puss!

Fuck

Publicerad 2012-12-11 11:57:38 i Allmänt

Har inte bloggat pga att blogg.se appen inte se fungerat och sitter aldrig vid datan så :p men idag är nog den värsta dagen i mitt liv.. Först så försovit jag mig så får göra mig iordning på 10 jävla minuter, sen så är bussen sen och helt fullproppad. Då trodde jag inte att det kunde bli värre men det kunde de fan.. Lagom när jag kommer till skolan så får jag reda på att varken Ronja eller Carolin kommer idag så har vart helt ensam hela dagen.. Sen så börjar dagen med ett prov i ritningsläsning som jag inte hade nån aning om som gick åt helvete.. Och sen skulle jag till skolsköterskan på kontroll och då får jag veta att jag MÅSTE ha glasögon för att jag inte ser ett Piss.. Ni vet dom där bokstäverna som man ska läsa på från ett visst avstånd? Jag såg bara 1a och 2a raden sen såg jag Inge mer.. Sen så vill min skolsköterska att vi ska få soc bidrag till glasögon till mig för att vi har dåligt med pengar och sen så bråkade jag med mamma... Fyfan Asså. Men mamma och pappa hämtar mig strax i skolan för mår inge bra.. Hoppas fan att inget mer händer nu då bryter fan helvetet lös.. -.-

Tjaaaaa

Publicerad 2012-12-06 11:42:34 i Allmänt

Hatar att va i skolan,,, kul att åka till skolan för att ha 2 lektioner Lixom -.- Aja sitter här nu och väntar på krullis och ronjey, feting drygt ju :( gjorde svenska prov idag, gick fett bra :D sen hade vi engelska då jag inte hade nå å göra så hade fett tråkigt :p meeeen igår så bakade jag och syster Thildan lussebullar som blev missbildade XD sen spela jag lol i några timmar vilket va fett skönt ^^, sen när jag skulle sova så ringde min Norrlands vän David och hans kompisar mig XD och dom va ganska random och tycker min dialekt är sjukt kul av nån anledning :p Aja jag hade kul iaf ;) men nu ska jag snart käka lunch och hoppas på att jag kommer ihåg att blogga senare ;D puss!

Satan

Publicerad 2012-12-03 14:41:05 i Allmänt

Haha skulle ju överraska bebis med att lägga mig breve han i sängen imorse, så har den jäveln låst dörren.. :p Aja men vi har iaf ätt lite och duschat :) blev inget sovandes här inatt utan han kommer sova vid mig istället :D mega myyys :3
Bjuder på en lite "julig" bild (:

Snö

Publicerad 2012-12-03 08:42:18 i Allmänt

Massa snö, EN JÄVLA MASSA SNÖ!!! Älskar snö men hatar kylan mer än något i världen... Ingen bra kombo.. Min dåliga blodcirkulation gör att jag inte ens kan ha snöbollskrig ;( Fml :( haha gillar å blogga men suger på de XD kommer aldrig ihåg de :p Aja anyhow, åkte till skolan imorse och va glad faktiskt :) sen när jag kommit till skolan så fanns det inget jag klarar av att göra typ så fic åka hem... MEEEN DET GÅR INGEN JÄVLA BUSS HEM TILL MIG FÖRENS KLOCKAN 2 -.- :@@@ så fick åka hem till älsklingen ist ^^ han vet inget ännu :3 så ska överraska honom eftersom han är hemma själv (: hihi puss bloggar sen om jag orkar :p HAHAHAHAHAH

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela